Lokaler och utrustning

Följande lokaler och utrymmen finns tillgängliga för alla boende i huset.

Barnvagnsrum
På entréplanet ligger ett barnvagnsrum för barnvagnar som används frekvent.

Bastu
Innanför gymnastiksalen har vi en bastu, som du kan boka för enskilt eller gemensamt bruk.

Cykelförråd
Tre cykelrum finns i huset. Två av dessa är “burar”, det tredje är ett slutet rum, som kräver specialnyckel. I den högra buren finns en hylla för vinterförvaring av växter.

Gympasal
I gympasalen finns möjligheter till en rad aktiviteter. Här kan man t ex spela pingis, innebandy, hoppa studsmatta eller leka med leksaker för de mindre barnen..

Minigym
I minigymmet finns ett löpband, en crosstrainer, en motionscykel, en roddmaskin samt flera träningsredskap.

Gästgarage
Utöver de platser i kallgaraget, som är avsedda för gästrummen, har vi möjlighet använda ett par platser för våra ”lägenhetsgäster”.
I mån av plats kan föreningen dessutom hyra ut ett par parkeringsplatser under en lite längre period (två veckor i taget) till föreningens medlemmar.

Gästrum
Rio har två möblerade gästrum med 3 respektive fyra sängplatser.

Finhobby
Finhobbyrummet är i första hand avsett för hobbyverksamhet, kurser, studiecirklar och så vidare, men används även för sammanträden och som festlokal i kombination med klubbrummet.

Lokalen är utrustad med spis och diskmaskin, sex oömma och stadiga bord, 16 stolar och lite husgeråd. Du får själv komplettera med med glas, porslin mm vid kalas.

Klubbrummet
Klubbrummet är avsett att fungera som ett kollektivt vardagsrum, dit kan alla i huset gå för att umgås med grannar, titta på TV, spela spel, öva på pianot mm.
I lokalen finns biljardbord, schackbord, spelbord och piano. Där finns också sköna soffor och fåtöljer, flera karmstolar och ett lite större runt bord.

Mopedrum
I kallgaraget har vi en ett mopedutrymme, som också kan användas för förvaring av vinterdäck.

Snickarverkstad
Ett välutrustat utrymme finns för snickeri och liknande arbeten.

Tolvan matrum
"Tolvan" används av föreningen bl.a. för soppstugor och olika möten och av ett matlag som träffas varje fredag. Den kan också hyras för fest när man inte får plats i den egna lägenheten.

Lokalen har plats för ca 30-40 personer och är utrustad med ett rymligt kök med två spisar, kyl, frys och diskmaskin samt ett barnrum med många leksaker. Där finns gott om glas och porslin, kastruller och allt som behövs för matlagning åt många.

Tvättstugan
Husets tvättstuga är utrustad med sex stycken fyrakilosmaskiner, en för fem kilo och en riktigt stor maskin, avsedd för grovtvätt (mattor mm). Här finns också fyra torkskåp och fyra torktumlare och en kallmangel.