Lokaler och utrustning

Följande lokaler och utrymmen finns tillgängliga för alla boende i huset.

Barnvagnsrum
På entréplanet ligger ett barnvagnsrum för barnvagnar som används frekvent.

Bastu
Innanför gymnastiksalen har vi en bastu, som du kan boka för enskilt eller gemensamt bruk.

Cykelförråd
Fyra låsta cykelutrymmen finns i huset. Ett av dessa är ett slutet rum, som kräver specialnyckel. I det högra utrymmet i 12:an finns dessutom en hylla för vinterförvaring av växter.

Gympasal
I gympasalen finns möjligheter till en rad aktiviteter. Här kan man t ex spela pingis, innebandy, hoppa studsmatta eller leka med leksaker för de mindre barnen..

Minigym
I minigymmet finns ett löpband, en crosstrainer, en motionscykel, en roddmaskin samt flera träningsredskap.

Gästgarage
Utöver de platser i kallgaraget, som är avsedda för gästrummen, har vi möjlighet använda ett par platser för våra ”lägenhetsgäster” samt för egen i och urlastning. Regler finns anslagna i garaget.

Gästrum
Rio har två möblerade gästrum med tre respektive fyra sängplatser.

Finhobby
Finhobbyrummet är i första hand avsett för hobbyverksamhet, kurser, studiecirklar och liknande aktiviteter, men används även för sammankomster i föreningen.

Lokalen är utrustad med spis och diskmaskin, sex oömma och stadiga bord, 16 stolar och lite husgeråd.

Klubbrummet
Klubbrummet är avsett att fungera som ett kollektivt vardagsrum, dit kan alla i huset gå för att umgås med grannar, titta på TV, spela spel, öva på pianot mm.
I lokalen finns biljardbord, schackbord och piano. Där finns också sköna soffor och fåtöljer, flera karmstolar och ett lite större bord.

Mopedrum
I kallgaraget har vi en ett mopedutrymme, som också kan användas för förvaring av vinterdäck.

Snickarverkstad
Ett välutrustat utrymme finns för snickeri och liknande arbeten.

Föreningslokalen Tolvan
"Tolvan" används av föreningen bl.a. för soppstugor och olika möten och av ett matlag som träffas varje fredag. Den kan också hyras för fest när man inte får plats i den egna lägenheten.

Lokalen har plats för ca 30-40 personer och är utrustad med ett rymligt kök med två spisar, kyl, frys och diskmaskin samt ett barnrum med många leksaker. Där finns gott om glas och porslin, kastruller och allt som behövs för matlagning till många.

Tvättstugan
Husets tvättstuga ligger i markplan med utgång till trädgården. Den  är utrustad med åtta tvättmaskiner, varav en avsedd för grovtvätt (mattor mm). Här finns också fyra torkskåp, tre torktumlare och en kallmangel.